Porsche Taycan-familie wordt uitgebreid

Porsche zint op uitbreiding van het Taycan-gamma. Naast de bestaande Taycan en Taycan Cross Turismo komt het merk met een ‘derde carrosserievariant’. Ook staat tussen de bestaande uitvoeringen van de Taycan een nieuwe, sportievere variant op de planning.

Over die ‘derde carrosserievariant’ is Porsche in de officiële berichtgeving nog tamelijk cryptisch. Het merk uit Stuttgart wil er momenteel alleen over kwijt dat deze nieuwe Taycan binnenkort op de LA Auto Show voor het eerst zijn publieksdebuut maakt. Daarnaast introduceert Porsche op dezelfde beurs een nieuwe variant voor de Taycan die het merk beschrijft als ‘een bijzonder sportieve versie die wordt gepositioneerd tussen de Taycan 4S en de Taycan Turbo.’
Helemaal in het duister tasten we echter niet. Het is hoogstwaarschijnlijk dat Porsche straks de Taycan Sport Turismo en de Taycan GTS introduceert,

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *