Mahindra Roxor neemt meer afstand van Jeep

Mahindra en Jeep hebben er aardig wat getouwtrek op zitten vanwege de Mahindra Roxor, een offroader die wel heel sterk doet denken aan de oer-Jeep. Het lijkt erop dat Mahindra toch weer wat water bij de wijn heeft moeten doen.

Het Indiase Mahindra bouwt al jaren een Jeep-lookalike: de Thar. Die biedt het onder de naam Roxor nota bene aan in het land waar de echte Jeep ontstond, de Verenigde Staten. Dat zit Jeep bepaald niet lekker en daarom stonden de twee bedrijven al meermaals tegenover elkaar met hun advocaten. De Roxor leek drie jaar geleden ook wel echt als twee druppels water op de Jeep CJ en dus ging toenmalig Jeep-moederbedrijf Fiat Chrysler in de aanval. Mahindra reageerde in 2020 door de Roxor een wat ander …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *