Lotus laat bijzondere Lidarscanner van Type 132 zien

Lotus is bezig met een tamelijk mysterieuze teasercampagne voor de Type 132. Eerder deze week onthulde het merk de bijzondere actieve luchtinlaten van de SUV, nu schijnen de Britten licht op de Lidar-scanner van de nieuwkomer. Daar is iets bijzonders mee aan de hand.

Dat de Lotus Type 132 de beschikking krijgt over technologie die (semi) autonoom rijden mogelijk maakt, mag in deze tijd eigenlijk geen verrassing heten. Het is natuurlijk al een bijzondere wending dat het Britse merk met een elektrische SUV op de proppen komt, maar de introductie van de lidarscanner vormt nog een tweede breuk met het verleden van Lotus. Voor een merk dat staat voor puur en onvervalst rijgenot lijkt autonoom rijden iets wat je het liefst zoveel mogelijk buiten de deur houdt. Maar tijden veranderen en sinds Lotus eigendom is van het Chinese Geely vaart het merk

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *