Hiperon Carrier: elektrische besteller met 75 kWh-accu

Er is een nieuwe kaper op de kust op het gebied van elektrische bestelbussen. Het nieuwe Hiperon presenteert de Hiperon Carrier en strooit meteen met veelbelovende specificaties.

We weten nog niet alles over het merk Hiperon, dat je niet moet verwarren met supercar-bouwer Hyperion. Er staan dus nog wat vragen uit, maar de Hiperon Carrier zelf heeft juist opvallend weinig geheimen. Het is een gelikt gelijnde bedrijfswagen die in verschillende varianten op de markt moet verschijnen. Behalve de voor de hand liggende gesloten bestelbus is er dus ook een personenbus en een ‘chassiscabine’, een versie die geschikt is voor een aparte opbouw door derden.
De bus-versie is 5,66 meter lang, precies twee meter breed, 2,01 meter hoog en heeft een wielbasis van 3,74 meter. Ter …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *