DS 7 Crossback verlengd voor Macron

Speciaal voor de Franse president Emmanuel Macron presenteert DS de DS 7 Crossback Élysée. De opvolger van de eerdere DS 7 Crossback Présidentiel is een stuk langer dan het origineel.

Je zou denken dat Macron zijn DS 7 Crossback, een middelgrote SUV, zodra dat kan zou inruilen op een DS 9. Als we toch één voor de hand liggende klant voor die auto zouden mogen noemen …  Het loopt echter anders, want Macron krijgt gewoon weer een DS 7 Crossback voorgeschoteld.
Hoewel, ‘gewoon’. De DS in kwestie is verre van standaard. Waar de eerdere ‘Présidentiel’ zich onderscheidde met een groot open dak, pronkt de nieuwe ‘Élysée’ met een extra lange wielbasis en dus dito koets. In totaal …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *