Acura Integra Prototype is lekker anders

Acura presenteert de Integra Prototype. Een behoorlijk productierijpe conceptcar die laat zien wat er van de volgende generatie Integra verwacht mag worden.

De naam Integra staat van oudsher voor een gelikt gelijnd model op Honda Civic-basis die net even wat flitsender voor de dag komt dan de Civic. De laatste auto die de naam mocht dragen, was de in de VS als Acura RSX verkochte coupé die in het thuisland Japan en ook in Australië wel als Integra door het leven ging. Daarna bleef het vijftien jaar stil, totdat Honda onlangs voor de Chinese markt de naam Integra afstofte. Die Honda Integra was een beetje een teleurstelling voor wie wat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *