Tesla-topman verkoopt 5 miljard dollar aan Tesla-aandelen

Tesla-topman Elon Musk weet zijn weg naar de nieuwskanalen meer dan eens op bijzondere wijze te vinden. De excentrieke Musk heeft na een stemronde op social media besloten om voor grofweg 5 miljard aan Tesla-aandelen van de hand te doen.

Tesla-topman Elon Musk vroeg zijn 62,5 miljoen volgers op Twitter of hij 10 procent van zijn aandelen in Tesla van de hand zou moeten doen. Het resultaat van de opmerkelijke stemronde was overduidelijk. Zo’n 58 procent van de ruim 3,5 miljoen twitteraars leek dat namelijk best een goed idee. Musk deed begin deze week 3,5 miljoen Tesla-aandelen met een waarde van zo’n 3,88 miljard dollar van de hand. Amerikaanse media melden dat de uitgesproken topman in september al voor 1,1 miljard dollar aan Tesla-aandelen verkocht, onder meer om aan belastingverplichtingen te voldoen. Financieel gezien hoef je zeker geen medelijden met Elon Musk te hebben, het Amerikaanse CNBC meldt dat de topman nog meer …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *