Suzuki komt met nieuw model

Suzuki meldt aan AutoWeek dat het later in november een geheel nieuw model presenteert. Het merk levert daar direct een teaserplaat bij aan waarop de koplamp van de nieuwkomer is te zien.

Suzuki stelt op 25 november een compleet nieuw model aan het daglicht voor, een auto waar het alvast de koplamp van laat zien. Verder informatie houdt Suzuki nog even onder de pet. Wij vermoeden dat Suzuki een opvolger van de S-Cross achter de coulissen heeft staan. De S-Cross werd in 2013 gepresenteerd tijdens de Autosalon van Genève en ging vijf jaar geleden onder het mes. Wat dat betreft kan een opvolger van dat model niet snel genoeg komen. Overigens beginnen ook voor

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *