Subaru Solterra is nieuwe elektrische SUV

Dit is de Subaru Solterra, een splinternieuwe elektrische SUV waarvan het uiterlijk je zeer waarschijnlijk bekend voorkomt. De elektrische Solterra is dan ook het tweelingbroertje van de Toyota bZ4X. In de tweede helft van 2022 komt de Solterra naar Europa.

Kort geleden trok Toyota het doek van de bZ4X, de eerste in een reeks nieuwe elektrische modellen van dat merk. De bZ4X is samen met Subaru ontwikkeld. Waar Toyota vooral verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van de elektrische aandrijflijnen, heeft Subaru zich voornamelijk gestort op de ontwikkeling van de vierwielaandrijving. De auto blijft niet voorbehouden aan Toyota, Subaru komt namelijk met een eigen versie van die elektrische SUV. Dit is de Subaru Solterra, een auto die in de tweede helft van volgend jaar onze kant op komt.
Subaru Solterra
Het mag geen verrassing heten dat de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *