Radford 62-2 nu ook vanbinnen te zien

Met de Radford 62-2 moeten oude tijden op een moderne manier herleven en dat is ook precies wat er in het interieur van de op Lotus-leest geschoeide Britse sportwagen gebeurt. We krijgen het binnenste nu voor het eerst te zien.

Onder leiding van onder meer voormalig F1-wereldkampioen Jenson Button werd eerder dit jaar de Britse coachbuilder Radford nieuw leven ingeblazen. De eerste 21e eeuwse creatie die die naam draagt, is een eerbetoon aan de Lotus 62, een raceauto van het merk uit de jaren 60. De Radford heet dan ook 62-2 en er worden er slechts 62 van gemaakt, heel toepasselijk allemaal. Het ziet er in ieder geval vanbuiten al bijzonder uit en nu zien we dat ook het binnenste een opvallende verschijning is.
Hoewel de Radford …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *