Kia vanaf 2045 C02-neutraal

Kia scherpt zijn plannen op het gebied van elektrificatie aan. In 2045 wil het merk CO2-neutraal zijn en daar hoort een enorme focus op elektrische en geëlektrificeerde aandrijflijnen bij.

Kia mag de Glasgow Declaration on Zero Emission Cars and Vans dan wel niet ondertekend hebben, dat betekent zeker niet dat de fabrikant zijn neus ophaalt voor het elektrificeren van zijn modellengamma. Kia meldt vandaag namelijk dat het vanaf 2035 in Europa alleen nog geëlektrificeerde auto’s levert. Ook buiten de Europese grenzen heeft Kia grootste EV-plannen. Zo heeft het merk zich als doel gesteld om vanaf 2040 ook in ‘andere grote wereldmarkten’ alleen nog auto’s met geëlektrificeerde aandrijflijnen te leveren. We zijn in afwachting van een reactie van Kia of het alleen om volledig …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *