Hyundai onthult ‘kleintje Tucson’

Hyundai presenteert een vernieuwde cross-over die wel erg veel wegheeft van de grotere Tucson. We hebben het over de Creta, een cross-over die in gemoderniseerde vorm is gepresenteerd.

Er zijn maar weinig autofabrikanten die hun auto’s niet overladen met uitgesproken, barokke designelementen. Ook Hyundai bewandelt een eigenwijs designpad. Dat bewijst het niet alleen met de Kona en de elektrische Ioniq 5, maar ook met de nieuwe Tucson. De Tucson heeft in de grille verborgen kijkers die nu ook doorsijpelen naar een kleiner model.
Hyundai presenteert in Indonesië tijdens de Gaikindo Indonesia International Auto Show (GIIAS) waar zojuist ook de Toyota Avanza en Daihatsu Xenia debuteerden, een herziene versie van de Creta. En dan in het bijzonder de variant die Hyundai in Azië levert. Dat is opvallend, de huidige en

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *