Ferrari BR20 is hyperexclusieve nieuwkomer

Kun je niets van je gading vinden in het vrij uitgebreide modellenaanbod van Ferrari? Dan laat je Ferrari toch gewoon een uniek exemplaar bouwen dat wél aan je wensen voldoet? Ferrari levert met deze BR20 het bewijs dat dat daadwerkelijk gebeurt.

De tijd dat het Ferrari-gamma overzichtelijk en kort was, ligt inmiddels ver achter ons. Anno 2021 heeft het illustere merk 9 auto’s in het gamma en dan hebben we de Icona-modellen en de extremisten van de Special Series niet eens meegeteld. Wie genoeg geld meebrengt naar Maranello, kan echter ook iets écht unieks laten maken.
Een ongetwijfeld gefortuneerde klant heeft Ferrari de BR20 laten maken, een one-off op basis van de techniek van de inmiddels uit productie gegane GTC4Lusso. Hoewel de kenner in het front van de BR20 nog invloeden van die GTC4Lusso ziet, is veel van de koets volledig eigen.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *