BMW: ‘Tesla is niet premium’

BMW-topman Oliver Zipse ziet in Tesla geen regelrechte concurrent. Volgens de CEO is Tesla in tegenstelling tot BMW namelijk geen ‘premiummerk’.

De vraag wanneer een automerk wel of niet ‘premium’ is, laat zich moeilijk beantwoorden. BMW-topman Oliver Zipse weet echter een ding zeker: Tesla is het niet, BMW wel.
BMW-CEO Zipse zegt in gesprek met het Duitse Handelsblatt namelijk dat ‘Tesla geen deel uitmaakt van het premiumsegment’. Volgens de topman heeft BMW “[…] andere standaarden wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid.” Ook zou BMW andere doelen hebben wat betreft klanttevredenheid. Oliver Zipse heeft verder iets te zeggen over de manier waarop Tesla groot is geworden. “Tesla groeit onder meer snel door prijsverlagingen. BMW doet dat niet, we willen namelijk nog lang mee.”

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *