Winnaars Goldene Lenkrad 2021 bekend

De winnaars van de prestigieuze autoprijs Das Goldene Lenkrad zijn bekend. Na een uitgebreide test op de Lausitzring, door onder meer autojournalisten en -coureurs, is er in elke categorie één auto tot beste gekroond.

Van alle afgelopen tijd nieuw verschenen auto’s zijn er door de lezers van onder meer AutoBild 24 auto’s naar de finale van Das Goldene Lenkrad gestuurd. Die mochten zich op de Lausitzring bewijzen tegenover een diverse jury, met daarin onder meer de bekende Duitse coureur Joachim Winkelhock, DTM-kampioen Maximilian Götz, AutoBild-hoofdredacteur Tom Drechsler en ook onze eigen hoofdredacteur, Damiaan Hage. Ze testten auto’s in verschillende categorieën: compacte auto’s, compacte elektrische auto’s, middenklasse en topklasse auto’s, middenklasse en topklasse elektrische auto’s, SUV’s, elektrische SUV’s, sportauto’s en familieauto’s. Daar zijn de volgende toppers uit komen rollen.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *