Marktplaats: ‘Grote vraag naar winterbanden’

Er is nog nooit eerder zoveel naar winterbanden gezocht op verkoopsite Marktplaats als nu, zo meldt de site. Een tekort aan winterbanden bij garagebedrijven ligt hier mogelijk aan ten grondslag.

De term ‘winterbanden’ werd zo’n 150.000 keer ingevuld in de zoekbalk van Marktplaats, aldus de site. Dat is bijna drie keer zoveel als in dezelfde periode een jaar eerder. Er is daarentegen geen stijging van het aanbod zichtbaar. Sterker zelfs; het aantal advertenties met winterbanden ligt zo’n 4.000 lager dan vorig jaar. Dat de vraag zo ‘vroeg’ in het jaar al zo hoog ligt, zou volgens Marktplaats kunnen komen door het tekort aan voorraad van winterbanden in garagebedrijven. Een andere reden zou kunnen zijn dat vanaf deze winter …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *