Lamborghini’s snorrenparade wordt recordevenement

Ooit tientallen Lambo’s gezien met een snor? Let dan goed op. Lamborghini heeft in het kader van Movember 1.500 auto’s beplakt met een snor en dat levert natuurlijk meer dan eigenaardige plaatjes op.

Begin november kondigde Lamborghini aan dat het op bijzondere wijze mee zou doen aan Movember. Movember, een samentrekking van de woorden moustache (snor) en november is een jaarlijks terugkerend fenomeen en evenement waarmee aandacht wordt gevraagd voor onder meer prostaat- en teelbalkanker. Lamborghini meldde dat in samenwerking met Stichting Movember Foundation overal ter wereld besnorde Lamborghini’s de straat op zouden gaan. Dat leverde enorme parades eigenaardig uitgedoste Lambo’s op.
Lamborghini
Hoewel de met een snor – het symbool van de Movember beweging – beplakte …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *