Mercedes C-klasse – welkom duurtest

De Mercedes C-klasse is net vernieuwd en zo’n belangrijke pijler willen we uiteraard voor langere tijd proberen. We stappen eerst drie maanden in een sedan, de C-klasse Limousine in Mercedes-taal. Daarna ruilen we hem om voor een Estate. Die Estate heeft de plug-in hybride aandrijflijn, de vierdeurs die we hier aan je voorstellen doet het helemaal zonder stekker maar beschikt wel over een mild hybride aandrijflijn. Zonder kan niet eens meer, en omdat we de C180-instapper hebben levert de licht door een starter/generator ondersteunde 1.5 turbo viercilinder 170 pk. Zijn we na drie maanden hard toe aan de plug-in hybrid C300e of leren we prima leven met de Mercedes C180?

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *