Lotus warmt op voor elektrische SUV

Lotus is straks niet meer het merk zoals je dat lang hebt gekend. De fabrikant van lichtgewicht Engelse pretmachines stort zich op een uitgebreid aanbod elektrische modellen. Een daarvan wordt een elektrische SUV, een auto waar Lotus nu een detailfoto van laat zien.

Lotus’ moederbedrijf Geely is bloedserieus om de Engelse sportwagenfabrikant om te vormen tot een fabrikant met diverse EV’s in het gamma. Volgend jaar introduceert Lotus een elektrische SUV die vooralsnog naar codenaam Type 132 luistert. Van die Type 132 toont Lotus nu een eerste glimp.
Op de detailfoto is volgens Lotus een stukje van de actieve luchtinlaten van de Type 132 te zien. We kijken zeer waarschijnlijk naar de voorbumper. Hoewel Lotus feitelijk weinig laat zien, geven de hexagonale vormen van de luchtinlaten mogelijk iets weg van de designtaal waarmee Lotus zijn elektrische SUV overlaadt.
De Type 132 blijft

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *