HiPhi Z: futuristische maar concrete EV

De wereld is weer een eigenwijs vormgegeven EV rijker. Althans, bijna. De Chinese fabrikant Human Horizons en zijn automerk HiPhi hebben de eerste beelden vrijgegeven van een wel heel opvallend vormgegeven elektrische nieuwkomer die voor 95 procent productierijp is.

Een snelle terugblik. Het Chinese Human Horizons stampte in 2019 met HiPhi een automerk uit de grond dat inmiddels één productiemodel heeft. Die HiPhi X werd voorafgegaan door een studiemodel waar hij het gros van zijn uiterlijk aan ontleende, de HiPhi 1. Die HiPhi X zal niet lang de enige auto van HiPhi blijven, het merk laat in de vorm van deze HiPhi Z namelijk een nagenoeg productierijp tweede model zien.
HiPhi Z
Wie het nieuws op AutoWeek op de voet volgt, komt het uiterlijk van de HiPhi Z wellicht …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *