Dit is de nieuwe Ford Mondeo

AutoWeek kan je de eerste foto’s laten zien van de splinternieuwe Ford Mondeo. De nieuwe Ford Mondeo krijgt designinvloeden van de elektrische Mustang Mach-E en van de Evos mee. Vooral dat laatste is niet voor niets.

Het Mondeo-mysterie is deels ontrafeld. Hoewel nog niet helemaal helder is op welke manier Ford de Mondeo in Europa een opvolger gaat geven nadat het huidige model in maart 2022 uitzwaait, weten we wel wat de geheimzinnige ingepakte Mondeo-achtige is die we je onlangs konden laten zien.
In de database van het Chinese Ministerie van Industrie en Informatie Technologie heeft AutoWeek foto’s opgedoken van de splinternieuwe Ford Mondeo. Dat blijkt de sterk op de Chinese Ford Evos lijkende auto te zijn die …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *