BMW 7-serie subtiel in monster veranderd door G-Power

Een BMW 7-serie is eigenlijk nooit bescheiden te noemen. Toch is dat woord wel wat in ons opkomt als we dit door G-Power onder handen genomen exemplaar zien, als je eenmaal weet wat er onder de kap gebeurt.

Zo op het oog zie je niet heel veel bijzonders aan de BMW 7-serie op de foto’s. Op de plek van de BMW-logo’s zit een G-Power-logo en hij staat op speciale 21-inch wielen, maar verder blijft al te opzichtig uiterlijk vertoon achterwege. Als er dan toch iets verraadt dat er echt een snel ding staat, dan zijn het de grote luchtinlaten in de bumpers en andere M-kenmerken, al kun je die ook gewoon op een 730d treffen waarbij men lekker aan het vinken is geweest op de optielijst.
Nee, G-Power heeft zich vooral druk gemaakt met het hart van de auto. Je ziet hier namelijk een 750i en die heeft het normaal ’te doen’ met 530 pk vermogen en 750 Nm maximumkoppel. Deze heeft iets meer in huis: 670 pk en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *