‘Alfa Romeo Giulia-opvolger waarschijnlijk puur elektrisch’

De Alfa Romeo Giulia zit in de herfst van zijn carrière en liefhebbers van brandstofmotoren in Alfa’s kunnen er maar beter goed van genieten. Er komt een opvolger, maar die pakt het heel anders aan.

Dat blijkt wel uit de woorden van CEO Jean-Philippe Imparato. In gesprek met AutoExpress laat hij doorschemeren dat de opvolger van de Giulia waarschijnlijk zelfs helemaal niet meer met een brandstofmotor leverbaar wordt. Dat is nog wat concreter dan eerder. Toch is het geen al te grote verrassing, zo illustreert Imparato ook, aangezien Alfa Romeo per 2027 enkel nog volledig elektrische modellen wil aanbieden. Als er over een jaar of twee een opvolger van de Giulia verschijnt, is het dan ook logisch dat die helemaal klaar is voor die geheel elektrische toekomst van het merk.
Alfa …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *