Mazda 121 (1994) – In het Wild

Als er een auto is die om twee verschillende redenen voor een glimlach zorgt als je ‘m treft, is het de tweede generatie Mazda 121 wel. In eerste instantie omdat je ze amper nog ziet, maar bovenal omdat het een heerlijk apart ding is.

Dat AutoWeek-forumlid HarmenA bij het zien van deze Mazda 121 even de tijd nam om foto’s te maken, begrijpen we dan ook volledig. Bedankt voor het delen van de foto’s in het ‘wat zag jij voor bijzonders vandaag’-topic! Deze 121 was ooit nog een aardig verkoopsucces voor Mazda, alleen zijn er helaas weinig exemplaren overgebleven. We zeggen ‘helaas’, want de ‘Bolhoed’ gedoopte 121 kan hier op de redactie op behoorlijk wat goedkeuring rekenen. Maar goed, smaken verschillen natuurlijk.
Een opvallend ding was het hoe dan ook. In tegenstelling tot de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *