Apple trekt Tesla-topman autonoom rijden aan

Apple heeft opnieuw een voormalige hooggeplaatste ingenieur van Tesla aangenomen om vaart te zetten achter zijn plannen voor een eigen elektrische auto, schrijft persbureau Bloomberg op basis van ingewijden.

Christopher Moore, die hoofd softwareontwikkeling voor zelfrijdende auto’s bij Tesla was, gaat volgens het persbureau bij Apple aan de slag. Gezien zijn expertise is het goed mogelijk dat hij aan de slag gaat voor Apple’s autoproject. Het techbedrijf zou in 2025 met een eigen auto op de markt willen komen, die zeer waarschijnlijk ook in staat zal zijn zich grotendeels zelfstandig door het verkeer te begeven. Hiertoe nam Apple in 2019 al Drive.ai over.
De overstap van Moore is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *