Apollo Project Evo: visueel drama

De vraag ‘wat maakt een supercar’ laat zich moeilijk beantwoorden. Dat auto’s in die categorie het nodige visuele drama met zich meebrengen, lijkt echter altijd het geval. De Apollo Project Evo is daar een schoolvoorbeeld van.

Wie voor scherpe vouwen, heftige welvingen en tientallen koelopeningen geen warme gevoelens koestert, was ongetwijfeld al geen liefhebber van de Apollo IE (Intensa Emotion) die in oktober 2017 uit de as van het Duitse Gumpert herrees. Apollo laat nu de eerste afbeeldingen zien van de opvolger van die heftig gestileerde extremist: de Project Evo.
De Apollo Project Evo is een schoolvoorbeeld van een auto die met uiterlijke liflafjes is overladen. De auto heeft X-vormige verlichting, heftig spoiler- en bumperwerk, enorme openingen en de nodige vouwen en knikjes in zijn ongetwijfeld uit een lichtgewicht materiaal …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *