Op zoek naar een zevenzitter voor maximaal 10.000 euro

Hoewel het gros van de gezinnen prima uit de voeten kan met een personenauto voor vijf personen en een flinke kofferbak, zijn er nog altijd grotere huishoudens die daar niet genoeg aan hebben. Voor hen gaan wij op zoek naar een frisse zevenzitter met een prijs van maximaal €10.000.

Grand Grandis
Mitsubishi Grandis
Dat MPV’s al een behoorlijke tijd uit de gratie zijn behoeft geen toelichting. De consument heeft gesproken en wil tegenwoordig kennelijk een cross-over of SUV. En toch valt er veel te zeggen voor de praktische en nuchtere Multi Purpose Vehicle van weleer. Kijk eens naar deze strak uitziende Mitsubishi Grandis uit 2010. Toegegeven, het koetswerk is, zoals het een MPV betaamt, een beetje belegen. Maar ter compensatie heeft deze Insport-uitvoering wél mooi even 17-inch lichtmetalen wielen, geblindeerde achterruiten en zelfs een heuse spoiler voor de essentiële downforce die deze variant met dik 165 pk nodig heeft. Wie durft nog te beweren dat MPV’s saai en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *