Verkoop nieuwe campers en carvans op topniveau

Kamperend Nederland schaft steeds vaker een nieuwe camper of caravan aan. In oktober zijn 36 procent meer nieuwe campers verkocht dan in diezelfde maand vorig jaar, zo blijkt uit cijfers van Bovag en RDC.

In oktober schreven we al over het recordaantal nieuwe campers en caravans dat in de eerste drie kwartalen van dit jaar is verkocht. Die almaar stijgende lijn wordt in oktober ten dele doorgezet.
Uit cijfers van Bovag en RDC blijkt namelijk dat er in oktober 136 nieuwe campers zijn verkocht, 36 stuks meer dan in diezelfde maand vorig jaar. Wel vonden in oktober dit jaar met 364 stuks 4 procent minder caravans een nieuwe eigenaar. De jaarcijfers zijn nog altijd groener dan gras. In de eerste tien maanden van dit jaar zijn 8.208 nieuwe caravans verkocht terwijl er in diezelfde periode 2.921 nieuwe …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *