Mitsubishi laat vernieuwde MPV zien

Mitsubishi heeft in het document waarin het zijn resultaten van het afgelopen fiscale jaar bespreekt een afbeelding laten zien van een vernieuwde MPV met een eigenwijs smoelwerk.

Het gros van de modellen van Mitsubishi heeft een expressief front met hoekige bumpers, platte en over twee lagen uitgesmeerde verlichting en een grote grille. De Eclipse Cross die Mitsubishi in Nederland levert en de L200 hebben een dergelijke voorkant, maar ver buiten onze landsgrenzen worden de écht uitgesproken vormgegeven modellen van het merk verkocht. Zo heeft Mitsubishi in thuisland Japan deze Delica D:5 op de menukaart staan die een wel heel heftige snuit heeft. In een document waarin Mitsubishi financiële cijfers vrijgeeft, laat het merk een plaat zien van een vernieuwde MPV die …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *