Ford Fiesta – Facelift Friday

Ford is de laatste tijd lekker aan het faceliften. In korte tijd werden de Fiesta en de Focus van een nieuwe, soortgelijke snoet voorzien. Vandaag richten we ons op de kleinste én eerste van de twee.

De Fiesta van de huidige generatie verscheen in 2017 en was met zijn ontwerp een duidelijke evolutie van zijn negen jaar eerder gepresenteerde voorganger. De facelift die in september werd gepresenteerd, is een klassiek exemplaar. Ford pakt namelijk vooral de neus aan en laat de achterzijde, op een donkerder tintje voor de achterlichten en wat uitrustingsverschilletjes na, ongemoeid.
De neus is echter helemaal nieuw. Dat moet je niet verwarren met ‘compleet anders’, maar betekent wel dat vrijwel ieder onderdeel is aangepakt. De meest opvallende wijziging is dat de koplampen niet langer enigszins in een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *