Elektrische Audi Q5 e-tron betrapt

Audi heeft op Europese bodem een nieuwe elektrische SUV in testkostuum de deur uit gestuurd. Het betreft de Q5 e-tron, een elektrische SUV die helemaal niets met de huidige generatie Q5 te maken heeft.

Audi’s huidige aanbod elektrische modellen bestaat uit de Q4 e-tron, de E-tron, de Sportback-varianten ervan én uit de aan de Porsche Taycan gerelateerde E-tron GT. Audi heeft onder meer de A6 e-tron en SUV Q6 e-tron in het vat zitten. Op deze spionagefoto’s is een nieuwe elektrische SUV te zien die met geen van die nog te onthullen EV’s iets te maken heeft.
De elektrische SUV op deze kakelverse set spionagefoto’s is namelijk de Q5 e-tron, een elektrische SUV die we je al zonder enige vorm van camouflage hebben kunnen laten zien maar die Audi zelf nog moet presenteren. De Q5 e-tron deelt zijn …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *