Aston Martin DBX blijkt meesterzet van het merk

De komst van de Aston Martin DBX was voor liefhebbers van het merk wellicht even moeilijk te accepteren, maar het zou zomaar kunnen dat het de toekomst van Aston Martin veiligstelt. De SUV verkoopt als een malle vergeleken met de andere modellen.

Aston Martin heeft het bepaald niet makkelijk gehad de afgelopen jaren, met enorme verliezen en een modellengamma dat niet tot de verkoopaantallen leidde die de Britten graag hadden gezien. Vorig jaar kwam de eerste SUV van het merk op de markt, die moet daar verandering in brengen. Vooralsnog lijkt dat te lukken. Aston Martin maakt de verkoopcijfers van Q3 bekend en wat blijkt: van de DBX zijn dit jaar al 2.186 exemplaren verkocht, alle overige modellen zijn goed voor nog geen 2.100 auto’s. Meer dan de helft van alle nieuw verkochte Aston Martins is dus een DBX.
Dat stuwt ook het totale verkoopaantal enorm …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *