Toyota Tacozilla is retrocamper

Ook Toyota is aanwezig tijdens de SEMA Show in Las Vegas. Het merk trekt er een blik aangepaste pick-ups uit de hoge hoed waarvan deze Tacozilla veruit de leukste is.

Toyota zet tijdens de SEMA Show de nieuwe Tundra in de schijnwerpers. Toyota’s concurrent van auto’s als de Ford F-150 en Chevrolet Silverado wordt er onder meer volgehangen met accessoires uit de TRD Pro-catalogus. De TRD Desert Chase Tundra is daarvan het heftigst ogende bewijsstuk (foto’s 14 t/m 16), maar het is de kleinere broer van de Tundra die tijdens de SEMA Show de show steelt.
Toyota Tacozilla
Op basis van de Tacoma heeft Toyota namelijk een opvallend retro ogende camper gemaakt. De aangepaste Tacoma met camperachtige opbouw heet Tacozilla en is versierd met stickers in een kleurstelling die in …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *