Nieuwe Mini Countryman nu al te zien

Dit zijn de eerste beelden van de nieuwe Mini Countryman. Groter, ruimer en straks ook met een elektrische aandrijflijn beschikbaar. Hij komt in 2023.

Net als nagenoeg elke andere autofabrikant, al dan niet gedwongen door Europese klimaatdoelen en daarmee gepaard gaande wetgeving, heeft ook Mini op EV-vlak grote plannen. Het merk komt binnen nu en enkele jaren met een complete reeks nieuwe modellen waarvan de eerste al in 2023 op de markt komt. Eerder deze week gaf Mini de eerste foto’s vrij van een volledig nieuwe elektrische driedeurs hatchback – de opvolger van de huidige Mini Electric – en nu kan AutoWeek je de nieuwe Countryman laten zien.
Mini heeft voor de derde generatie Countryman heel wat in petto. De nieuwe Mini Countryman lijkt namelijk …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *