Hyundai toont stukjes elektrische SUV Seven

Hyundai geeft de eerste visuele flarden vrij van een nieuwe elektrische SUV. Het gaat om een studiemodel dat luistert naar de naam Seven. De Seven geldt natuurlijk de voorbode van een elektrische SUV die Hyundai aan de Ioniq-familie toevoegt.

Hyundai trekt op 17 november tijdens AutoMobility in Los Angeles het doek van de Seven, een studiemodel waarmee het merk vooruitblikt op een nieuwe elektrische SUV. De Seven is niet alleen een concrete vooruitblik op een nieuw lid van de elektrische Ioniq-familie, maar hint ook naar het designpad dat Hyundai de komende jaren zegt te willen bewandelen.
Dat Hyundai een forse elektrische SUV in ontwikkeling heeft, is geen nieuws. Toen Hyundai in 2020 meldde dat het van modelnaam Ioniq een modellijn zou maken in de stijl van de i-reeks van BMW en het E-tron- en EQ-label van respectievelijk Audi en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *