Elektrische Volkswagen ID Buzz in beeld

De ID-familie van Volkswagen wordt in rap tempo groter. Na de ID3 en ID4 lanceerde Volkswagen deze week de ID5 en tijdens de presentatie van die elektrische ‘coupé-SUV’ liet Volkswagen direct het volgende nieuwe ID-model zien. Dit is de elektrische ID Buzz.

Tijdens de presentatie van de nieuwe ID5 liet Volkswagen de ID Buzz terloops zien. De elektrische ID Buzz stond in een strak en dus weinig verhullend stickervelletje op het podium. De enige visuele misleiding komt in de vorm van de vele lijnen op het stickerwerk. Eerlijk is eerlijk, waarschijnlijk zakt je broek niet af van verbazing bij het zien van deze foto’s. De aanloop naar de komst van de ID Buzz is namelijk een behoorlijk lange gebleken.
Volkswagen ID.Buzz Concept (2017)
De ID Buzz wordt een elektrische bedrijfswagen met een sterk retrodesign. De op het design van de T1 en T2 geïnspireerde elektrische …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *