Citroën Berlingo alleen nog elektrisch

Per direct is de Citroën Berlingo alleen nog als volledig elektrische ë-Berlingo verkrijgbaar. De Nederlandse importeur schrapt de versies met verbrandingsmotoren. Bestelversie Berlingo Van blijft wel beschikbaar met benzine- en dieselmotoren.

De Citroën Berlingo was lang te krijgen met zowel benzine- als dieselmotoren, maar vanaf nu levert Citroën de personenautoversie van zijn praktische ludospace alleen nog als elektrische ë-Berlingo. De Nederlandse importeur zegt tegen AutoWeek dat het zich daarmee verder toelegt op de verkoop van emissievrije auto’s.
Citroën ë-Berlingo
De Citroën ë-Berlingo heeft een 136 pk en 250 Nm sterke elektromotor die zijn energie in alle gevallen uit een 50 kWh accu haalt. De elektrische …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *