Vernieuwde BMW 3-serie Touring gesnapt

De huidige BMW 3-serie is inmiddels een kleine drie jaar oud en dat betekent dat het binnenkort tijd is voor wat BMW de Life Cycle Impulse (LCI) noemt. Een facelift dus. Zowel de sedan als de Touring worden vernieuwd en vandaag hebben we die laatste voor het eerst in beeld.

Althans, voor het eerst… BMW komt voor het eerst met een M3 Touring en die knalstation hebben we je al meermaals hebben kunnen laten zien. Op deze foto’s is de gefacelifte 3-serie Touring in een rustiger uitdossing te zien. Heftig anders wordt de 3-serie overigens niet.
BMW 3-serie
Het lijkt er namelijk op dat BMW de optische aanpassingen beperkt houdt tot de lichtunits en het bumperwerk. Uit de koplampen is een minuscuul hapje genomen en ze krijgen een vernieuwde lichtsignatuur waarbij de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *