Nieuwe Suzuki Celerio op komst

Suzuki laat een eerste glimp zien van een volledig nieuwe stadsauto. Inderdaad, we hebben het over de splinternieuwe Celerio. Nederlandse Suzuki-fans moeten we helaas teleurstellen, naar Europa komt Suzuki’s nieuwe stadsauto niet.

Het segment van de compacte stadsauto dunt snel uit. Peugeot en Citroën houden het na het afzwaaien van de 108 en C1 voor gezien in de kleinste klasse en ook de Volkswagen Groep lijkt de Up-drieling geen vervolg te geven. Toyota komt nog wel met een nieuwe Aygo en ook Kia en Hyundai lijken niet van plan het Picanto-segment achter zich te laten. Suzuki knipte twee jaar geleden de Celerio uit het Europese leveringsgamma, maar elders in de wereld is die in India gebouwde hatchback nog altijd te koop. Er komt zelfs een compleet nieuwe Celerio, een auto waar Suzuki nu een eerste afbeelding van vrijgeeft.
Suzuki Celerio (patent)
De nieuwe Celerio wordt volgens Suzuki de zuinigste auto met …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *