Nieuwe elektrische Mini in beeld

De elektrische driedeurs die Mini momenteel in de showrooms heeft staan is de eerste maar zeker niet de laatste EV van het merk. Het merk kondigt een reeks nieuwe modellen aan en laat daarbij direct een ingepakte versie van een nieuwe elektrische hatchback zien.

Mini wil dat vanaf 2027 de helft van auto’s die het verkoopt volledig elektrisch is en met enkel de huidige elektrische Mini Electric gaat het merk dat natuurlijk niet redden. Zeker niet als je weet dat Mini in 2025 zijn laatste nieuwe model presenteert dat nog leverbaar wordt met verbrandingsmotoren en dat 2030 het jaar is waarin het modellenaanbod van Mini alleen nog uit elektrische auto’s bestaat. Wat zit er dan allemaal in het vat?
Mini
Behoorlijk wat. In 2023 komt Mini namelijk met de eerste van een reeks volledig nieuwe elektrische modellen. Mini komt niet alleen met een nieuwe elektrische driedeurs hatchback, maar ook met twee elektrische cross-overs. Een van die hootpotigen komt in …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *