Ford toont elektrische F-100 Eluminator

Een elektrische aandrijflijn in een klassieker lepelen is een manier om je oldtimer naar het heden te vertalen. Ford doet dat op bijzondere wijze en lepelt de aandrijflijn van de Mustang Mach-E GT in een F-100 uit 1978.

Dat het verleden prima met het heden valt te combineren, bewijst Ford door een wel heel potente elektrische aandrijflijn in een klassieke pick-up te hangen. Een F-100 uit 1978 wordt uitgerust met het elektrische hart van de krachtigste versie van de Mustang Mach-E. Dat betekent dus dat de 43 jaar oude pick-up dankzij twee elektromotoren over 487 pk en  860 Nm aan elektrokracht komt te beschikken. Ford doopt z’n elektrische oude van dagen F-100 Eluminator.
De F-100 Eluminator dient als een van de vele aandachtstrekkers van Ford tijdens de SEMA Show in Las Vegas. Het merk brengt er onder meer onder de aandacht dat je in de Ford Performance Parts-catalogus kunt winkelen voor een elektromotor …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *