Subaru WRX nu ook als Sportswagon

De onlangs gepresenteerde Subaru WRX is nu ook onthuld als Sportswagon. Waar de normale WRX al meer dan ooit op de Subaru Levorg lijkt, geldt dat al helemaal voor deze WRX Sportswagon.

Liefhebbers van de aloude Subaru Impreza WRX en de later puur WRX geheten sportieve knallers van Subaru, konden zich vorige maand verlekkeren aan de gloednieuwe WRX. Die deelt niet langer zijn basis met de Impreza, maar met de grotere Levorg. Bovendien lijkt de WRX ook meer dan ooit op de Levorg. De vorige WRX deelde al veel met de Levorg, simpelweg omdat die stationwagen z’n neus net als de WRX met de Impreza deelde. De nieuwe WRX gaat nog wat verder en lijkt tot halverwege sprekend op de enkel als stationwagen leverbare …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *