Shell krijgt snelladers op 100 nieuwe locaties in Nederland

Shell breidt het Nederlandse snellaadnetwerk uit op 100 nieuwe locaties. Bouwconcern BAM neemt het plaatsen van de palen voor zijn rekening.

De nieuwe Shell Recharge-laadpalen worden geplaatst in de buurt van winkelcentra, hotels en semi-publieke ruimten van vastgoedpartners van het olie- en gasconcern. Er zijn al meer dan 180 Shell Recharge-snelladers verspreid over het land. Deze werken op groene stroom en hebben een laadvermogen van 175 kW. Daarmee kan een elektrische auto door de bank genomen in zo’n twintig minuten van 20 naar 80 procent opgeladen worden.
BAM heeft al de nodige ervaring met laadoplossingen. Voor particulieren heeft het bedrijf inmiddels ruim 50.000 laadpalen aangesloten. Het nieuwe contract met Shell heeft een looptijd van drie jaar. BAM start nog dit jaar met de uitvoering. Financiële details zijn niet …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *