‘Opel Rüsselsheim wordt grotendeels wegbezuinigd’

Opnieuw rumoer rond Opel’s Duitse fundamenten. Moederbedrijf Stellantis zou bij Opel’s thuisbasis in Rüsselsheim de geldkraan verder dicht willen draaien en R&D-activiteiten naar het buitenland verplaatsen.

Opel en Rüsselsheim zijn al sinds het ontstaan van het merk aan elkaar verbonden. Hier legde Adam Opel immers de basis voor Opel. Het is dan ook haast ondenkbaar dat Opel er zijn biezen pakt. Zover gaat het ook nog niet, maar het lijkt er wel steeds meer op dat Opel in zijn thuisplaats uitgekleed wordt door Stellantis.
Nog geen week geleden kwam al naar buiten dat Stellantis twee Duitse Opel-fabrieken af zou willen stoten, waaronder de fabriek in Rüsselsheim. Nu bericht het lokale medium Hessenschau dat ook het hoofdkantoor van Opel in Rüsselheim geraakt wordt. Onder anderen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *