Nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV onthuld

De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV kent geen geheimen meer. Althans, geen visuele dan. Mitsubishi geeft namelijk foto’s van zowel het exterieur als interieur van de nieuwe plug-in hybride SUV vrij, maar houdt de technische specificaties nog even onder de pet.

Technische specificaties van de nieuwe plug-in hybride versie van de actuele Outlander deelt Mitsubishi nog niet. Voor de Nederlandse consument heeft het ook nog weinig zin om uit te zoeken wat het elektrische rijbereik van de nieuwe Outlander PHEV is, vooralsnog lijkt het er namelijk op dat de ooit zo populaire Outlander PHEV hier geen opvolger krijgt.
Mitsubishi meldde in 2020 dat het na de marktintroductie van de toen net gefacelifte ASX geen nieuwe of vernieuwde modellen meer op de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *