‘Mini’ Moke straks helemaal elektrisch

De Mini Moke is terug. De opengewerkte en met designelementen van de oer-Mini doorspekte nieuwe Moke komt in 2022 ook met een elektrische aandrijflijn beschikbaar.

Moke meldde in september dat het de herboren Moke ook op grotere schaal gaat produceren. Aanvankelijk zou het bedrijf namelijk slechts 56 exemplaren van de met een 68 pk sterk 1.1 uitgeruste vrijetijdsmachine bouwen. Moke gaat zijn auto niet alleen op grotere schaal bouwen, het voegt ook een elektrische variant aan zijn leveringsgamma toe die met ingang van volgend jaar de versie met benzinemotor vervangt. Althans, op papier. Vanaf dat moment zijn de benzinemodellen niet meer te bestellen. De eerste elektrische Mokes worden pas in de zomer geleverd.
Moke noemt zijn elektrische auto vooralsnog simpelweg Moke …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *