Mercedes-AMG One nu echt bijna in productie

Hoe langer je op iets moet wachten, hoe fijner als het eenmaal zo ver is. We hopen dat dat in ieder geval geldt voor wie een Mercedes-AMG One verwacht. Het geduld wordt nu echt bijna beloond.

De Mercedes-AMG One is een project waar men bij Mercedes mogelijk inmiddels zelf ook van denkt: ‘waren we er maar nooit aan begonnen’. Maar liefst vier jaar geleden toonde het al een ogenschijnlijk productierijpe conceptversie, maar vier jaar later is de werkelijke auto er nog steeds niet. Dat terwijl de AMG One in 2017 al direct uitverkocht was. Dat betekent dus dat het geduld van de 275 gelukkigen die er eentje krijgen (waaronder F1-coureurs Lewis Hamilton en Valtteri Bottas) behoorlijk op de proef wordt gesteld.
Goed nieuws: in 2022 begint de productie eindelijk echt! Dat meldt het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *