Land Rover Discovery als Metropolitan Edition

Je zou het bijna vergeten met al dat nieuwe Defender-geweld, maar er is ook nog een Land Rover Discovery. Daarvan presenteren de Britten nu een speciale uitvoering met de naam Metropolitan Edition.

‘Klaar voor de stad’, zegt Land Rover dan. Het slaat natuurlijk op dat ‘Metropolitan’, maar toch is een enorme SUV van 2.400 kg niet de eerste auto die bij ons opkomt als het over een stadsauto gaat. De Metropolitan Edition is gebaseerd op topversie R-Dynamic HSE en is daarmee de nieuwe topversie van de line-up. Je herkent ‘m aan anders gekleurde accenten in de grille, op de typeaanduiding en op de bumpers.
Ook staat de auto op gigantische 22-inch wielen, dus we benadrukken nog maar eens dat het oppassen geblazen is in de stad. Privacy Glass, een glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vóór, een head-updisplay, stuurwielverwarming, een draadloze oplader voor je telefoon, een gekoeld …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *