Honda laat nieuwe elektrische modellen zien

Honda trekt in een ruk een blik nieuwe elektrische modellen open. We krijgen onder meer twee elektrische versies van de HR-V en een drietal conceptuele nieuwkomers te zien.

Honda maakt zijn plannen op elektrificatie met het jaar concreter. Inmiddels is bekend dat het merk vanaf 2022 in Europa alleen nog geëlektrificeerde modellen levert en doet doet vermoeden dat zelfs de nieuwe Honda Civic Type-R een beetje elektrohulp krijgt. Vanaf 2040 verkoopt Honda vervolgens alleen nog volledig elektrische auto’s. De enige EV die Honda momenteel in Europa verkoopt, is de Honda E. Het merk heeft dus nog een lange weg te gaan, maar in China druppelen de eerste nieuwe …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *