‘Duizenden (land)bouwvoertuigen moeten straks van de weg’

Voertuigen die in de bouw en landbouw worden gebruikt, dienen in 2022 geregistreerd te zijn bij de RDW voordat ze de weg op mogen. de RDW waarschuwt dat dit bij ongeveer de helft nog niet is gebeurd.

Om volgend jaar nog de openbare weg op te mogen met een (land)bouwvoertuig, moet deze officieel worden geregistreerd bij de RDW. Afgelopen zomer bleek al dat het niet bepaald storm loopt met de registraties. Van de pakweg 550.000 voertuigen die het betreft, waren toen zo’n 164.000 geregistreerd. Inmiddels is het de helft. Nog steeds een aanzienlijk dus niet. RDW roept daarom eigenaren op dit alsnog te doen. Anders is het heel simpel: dan kun je na de jaarwisseling de weg er niet meer mee op.
De RDW stelt dat het aantal registraties nu wel wat sneller toeneemt, ‘maar onvoldoende om erop te …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *